Å jobbe kvelden innebærer at det er litt mindre å gjøre, og da får man litt tid til overs som ihvertfall jeg fyller med å lese aviser på nett. Men det er begrenset hvor mye som skjer i den store verden, og da gjelder det å bruke fantasien for å finne andre ting å glane på eller lese om.
På fredag var jeg så totalt teit at jeg igjen satt igang med å titte på sider til oppdrettere av Finsk Lapphund, og jeg har da ikke blitt noe mindre valpesyk… Vi har jo kontakt med en oppdretter i Sverige, og står på liste for å få hund i 2011, men nå vet vi jo ikke lenger om vi får råd til å kjøpe hund. Vi har alt av utstyr en hund trenger, så det er bare kjøpsprisen og de første veterinærutgiftene som koster noe ekstraordinært, men det er allikevel snakk om en del tusenlapper, så vi får bare vente og se.
Men det er uansett ikke noe rart at man blir valpesyk av å se bilder som dette:
Et ordentlig vakkert eksemplar av rasen, bildet er lånt fra nettsidene til Svenska Lapphundklubben.
Selvsagt var det også mange av oppdrettersidene jeg var innom som har valper for tiden, og det frister betraktelig mer å bruke kr. 10.000,- på en hund enn på tennene mine 🙂 Men fornuftig som jeg er (dessverre), så gjør jeg jo det rette valget. Men det er ett eller annet som hyler inne i meg når jeg ser disse nydelige hundene, akkurat som det rykker i livmoren til jenter som ønsker seg baby 🙂