Min kjære har det han omtaler som bullshitfilter, det vil si at han uten problemer klarer å ikke høre støy. Jeg lurer på hvor jeg kan få kjøpt et sånt filter! Eller om det er alderen min som har begynt å gjøre seg gjeldende. For jeg merker stadig oftere at jeg blir forstyrret av støy.
Hjemme kan det være at jeg ikke klarer å konsentrere meg om å følge med på noe, når det er støy i nærheten. Det kan være at jeg ser på tv, og så blir jeg forstyrret når noen går rundt i 2. etg. Eller hvis noen prater i tlf, da klarer jeg ikke å høre det som foregår på tv’n.
Men det er på jobb dette gjør seg mest gjeldende, og da gjerne etter at jeg har vært på jobb halve skiftet. Det som før var normal prating rundt meg blir da uoverkommelig støy som gjør at jeg ikke hører hva kunden sier, og jeg kjenner at jeg blir grinete av det og dermed må konsentrere meg mer om å være høflig og hyggelig. Det føles som om støyen kryper inn mellom ørene mine og headsettet og ligger der som evig fossefallbrusing.
Noen fler som har det sånn? Kan det virkelig være alderen? 🙁