Mamma fyller 70 år om et par uker. Vi har kjøpt gave til henne fra E, D og meg, men jeg har også lyst til å gi henne noe bare fra meg. Har egentlig hatt dette planlagt i mange måneder, men vannkatastrofen de siste ukene har gjort at budsjettet mitt har krympet til det minimale, så jeg måtte bare finne på noe nytt.
I forrige uke ga jeg henne beskjed om å velge mellom pynt eller næring, og gi meg beskjed om hva valget ble denne uken. Hørte ikke noe fra henne, så jeg spurte henne i går, og svaret var at hun bare ville ha cd’en til Susan Boyle 🙂 Ikke aktuelt var mitt svar, det får hun ønske seg av noen andre. Og så lenge hun ikke ville velge, sa jeg ifra at jeg velger for henne.
Så i dag fikk jeg tatt den nødvendige telefonen og gjort de nødvendige avtalene på jobb, så jeg ringte henne og ba henne holde av en times tid til meg mandag 29. mars, jeg henter henne ca kl. 1545. Hva det er får hun selvsagt ikke greie på før vi er der, jeg bare håper hun blir glad 🙂
Hva ville dere ha gjort for å overraske mammaen eller pappaen deres?