I en periode i fjor hadde jeg en konto (eller profil eller hva det nå heter) på Twitter. En stund var det moro å følge med på hva de store stjernene skrev, men når det stort sett bare dreide seg om at følgerne skulle støtte ditt eller datt eller var linker til uinteressante bilder, var det ikke moro lenger. I tillegg var det ytterst få av mennesker jeg kjenner der inne (ihvertfall fant jeg veldig få), så det ble rett og slett bare kjedelig.

Nå hører jeg at fler og fler bruker Twitter, og jeg kjenner at nysgjerrigheten i meg sier at jeg går glipp av noe ved å ikke være der. I tillegg ser jeg jo at det kan være en viss nytteverdi å være der med tanke på bloggen min, kanskje jeg får fler lesere? For det skal ikke stikkes under en stol at selv om bloggen er et sted hvor jeg kan få ut litt frustrasjon eller få lagret minner for min egen del, så er hovedårsaken til bloggingen min leserne mine. Det gir meg så ufattelig mye inspirasjon å vite at det jevnt og trutt stort sett er 20 stykker innom her hver eneste dag, noen dager også fler, og selv om tallet ikke er høyt sammenlignet med de store bloggerne, så har antallet lesere hos meg økt veldig på få måneder, og det gjør meg så glad! Tusen takk, det er dere som gjør at jeg er her!

Men tilbake til poenget: jeg vil veldig veldig gjerne at dere skriver en kommentar på dette innlegget om jeg skal lage en profil/konto på Twitter for hjemmesiden min. Et enkelt ja eller nei er mer enn nok 🙂