Det raser fra taket! Det er jo egentlig en god ting, men jeg kjenner jeg er stressa for at det skal komme ned takstein i samme slengen, eller at snøen og isen skal trekke ned mellom taksteinen. Jeg har egentlig litt lyst til å krabbe opp feiestigen på taket og spa ned den lille resten av snø som ligger der, men vet ikke helt om høydeskrekken er enig med meg.

Nå har jeg også satt igang første vaskemaskinen på 4 uker. Har lagt i håndklær og gardiner så det ikke er noen krise hvis noe går galt, men siden det kommer vann opp av sluket i oppvaskmaskinen når vi bruker den, forventer vi nesten at det skal komme vann opp i badekaret i 2. etg når vi nå bruker vaskemaskinen i kjelleren 😉 Litt galgenhumor må man ha i slike tider 😉

Men det er utrolig deilig å se hvor mye snø som har forsvunnet ute de siste dagene! Tittet etter krokusen under granbaret ved rosene i sta, men jeg så ikke noe til de ennå.