I går spiste vi pitakylling til middag, dvs pitabrød hvor vi fyller i kylling, salat, tomat, agurk, mais og ananas som vi vil. Det ble en del til overs, så jeg lagde meg en liten kyllingsalat som jeg skulle ha til lunch på jobb.
Men i dag har vi fått gratis lunch, og da tenkte jeg å droppe hele kyllingsalaten. Ble litt betenkt når jeg så hva vi kunne velge mellom på lunchbordet, men jeg var flink! Tok en liten skive med leverpostei, ellers spiste jeg smørbrød med noe stekt hvit fisk, en liten skive med røkt laks, og en sushibit. Jeg som ikke er glad i fisk på noen som helst måte! Skikkelig stolt av meg selv nå altså!
Det var første gang jeg smakte sushi, så jeg har ingenting å sammenligne med, men jeg skal ikke påstå at jeg hoppet i taket over den biten. Hva det var i den skal jeg ikke uttale meg om, men det var ihvertfall ris og det tang-arket (hva det nå heter) og noe fisk i midten. Så jeg tror fremdeles jeg holder en knapp på at jeg en eller annen gang må smake skikkelig sushi før jeg bestemmer meg for om jeg liker det eller ikke.

Og mens jeg først er her: oppvaskmaskinen fortsetter å “kaste opp” vann fra sluket etter at vi har brukt den, så i morgen skal E ta noen telefoner til reparatører for å høre hva det kan være og eventuelt hva det vil koste å reparere, så får vi se om vi får gjort noe med det i sommer en eller annen gang. Har ikke fått selvangivelsen ennå, men jeg håper å ha noe til gode sånn at vi kan bruke det til oppvaskmaskinen og sparing til bryllup.

Husk avstemmingen min, jeg teller opp stemmer og tar en avgjørelse til lørdag.