Kjenner at all energi har forsvunnet nok en gang. Er så lei av at hver gang vi fikser noe, så er det noe nytt som blir ødelagt. Ikke at det er noe nytt akkurat nå, men det er denne hersens oppvaskmaskinen som har blitt den siste dråpen denne gangen. Stakkars E har sittet oppe hele natta for å tømme den så det ikke skulle renne over og utover gulvet, og nå ser det endelig ut som det gir seg. Får ta noen telefoner etterpå, E har gått og lagt seg, så jeg vekker han når jeg drar på jobb.
Men hvis det kommer til å koste litt å fikse hva det nå er som er galt med den, så får den bare stå der uten å være i bruk, for vi har ikke penger til overs i det hele tatt nå. Riktignok får E bittelitt igjen på skatten, jeg har ikke fått min selvangivelse ennå (gidder ikke gå inn på nettet og sjekke), men med alle regninger fremover og ikke minst tannlegeregningene som kommer, så er det null og niks til overs.

Jeg beklager alle sutreinnlegg i det siste, men det er liksom bare det som foregår for tiden, dvs manglende vann, vann inn gjennom tak og vann opp gjennom sluk. Lurer på hva det neste blir? Drømte i natt om rotter i huset og at den ene fortanna mi ramlet ut, jeg håper da inderlig at jeg ikke er sanndrømt på noen som helst måte!