I dag er det ikke noe futt i meg gitt. Jobbet jo kvelden i går, men kjente utover ettermiddagen at noe ikke stemte, jeg var i elendig form. Så jeg dro hjem 2 timer for tidlig og tilbragte kvelden på sofaen. La meg i normal tid og satt klokka på ringing til vanlig tid i dag, men kjente med en gang jeg våknet (en time før klokka ringte forøvrig…) at jeg ikke var i noe bedre form.
Prøvde å bli liggende i senga og bare slappe av en stund til, men var altfor våken til å ligge der, så jeg kom meg ned i stua og har mer eller mindre bodd på sofaen etterpå. Er ullen i hodet, småtett i nesa og generelt slapp i hele kroppen. Vet ikke om det er noe på gang, eller om kroppen min slapper av for første gang siden alt dette vann-styret startet, og at immunforsvaret mitt dermed er lavere, slik at jeg lettere blir dårlig. Får bare ta tiden til hjelp, og satser på at jeg er back in business i morgen.