Dro hjemmefra litt etter kl 10 i dag. Var oppom C med et par ting (hun hadde allerede dratt), så hentet jeg S, og vi dro videre ut på hytta der C ventet på oss.
Det var tre skap vi i utgangspunktet skulle tømme, så vi tok et skap hver. Jeg ble først ferdig med mitt (ene og alene fordi det var minst), så jeg bar ned i bilen etterhvert som jentene fikk fylt opp esker.
C tok en tur over grensa for å kjøpe store tykke plastposer på Rusta, og hun tok også med seg store gode rundstykker med banan som pålegg. Smakte helt fortreffelig!
Mamma og A kom også utom en tur og fikk tatt med seg bittelitt, det er jo begrenset hvor mye de har plass til å lagre i leiligheten. A fikk også fjernet siste rest med snø på hellene ute, og også masse løv som lå på hellene og gjorde de livsfarlig glatte.
Jentene og jeg fikk pakket ned masse, så mye at det faktisk ble stående igjen et par tomme esker der ute.
Jeg kjørte hjem S, og dro så hjem, så E og jeg fikk tømt bilen. Etter en nydelig wraps-middag har vi egentlig bare sløvet, frem til C kom for en stund siden så vi fikk tømt den bilen også. Skal ta et bilde eller to i morgen så dere får se 🙂
Synes vi har vært utrolig flinke i dag, og jeg er så uendelig takknemlig for at jentene ville hjelpe til, det er så mye lettere å få gjort ting når man er fler, og ikke minst er det mye mer koselig!