God morgen!
Påskeferien startet jo forsåvidt i går når jobb var ferdig, men i dag er det ferie på ordentlig! Siden det ikke blir noen tur til Nordens Ark i dag, burde jeg vel egentlig dratt ut på hytta for å pakke mer, men jeg kjenner at jeg ikke har lyst til å dra noe som helst sted i dag, så jeg holder meg hjemme. Har en del å gjøre hjemme også, skal ihvertfall få byttet gardiner på kjøkkenet i dag, og så må jeg prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg i selskapet i morgen. Alltid et problem!

Gutta sover ennå, så her er det stille og rolig. Har vært våken mye i natt, så jeg blir nok tidlig trøtt i kveld tenker jeg, men det er uansett ikke noe å se på på tv, og på grunn av overskyet vær mangler vi også noen kanaler.

God påske alle sammen, håper dere får gjort akkurat det dere har lyst til!