Her i huset varer jula helt til påske når det gjelder kjøkkengardiner.
Jeg synes det er for ille å bare ha julegardinene oppe i en måned, og dessuten slipper de inn mye mer lys enn de andre gardinene, så derfor liker jeg å ha de oppe frem til påske.

E var flink og vasket vinduet for meg, både innvendig og utvendig:
Jeg hater nemlig å vaske vinduer like mye som jeg hater å vaske bil, det blir skjolder uansett hvor mye jeg prøver…

Jeg fikk nytt strykejern til jul fordi det gamle lakk vann. Men det gjør jaggu det nye også, så det er en kamp å få hva det nå er jeg stryker slett og pent. I tillegg har trekkene på strykebrettet bulket seg og jeg klarte ikke å få strammet trekkene nok til å bli kvitt bulkene, så bra strøket skal jeg ikke påstå at gardinene ble. Men opp kom de ihvertfall:
Så det eneste som gjenstår av jul i huset nå er kakeboksen med pepperkaker helt til høyre i bildet 😉

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.