Etter å ha avlevert gutta hos E’s søster, hentet vi mammas kusine L på toget fra Oslo. Koselig å se henne igjen etter gudene vet hvor mange år! Var hos mamma såvidt før kl 15, og mammas kusine E kom like etterpå.
Satt oss ved middagsbordet og fikk servert hjortestek så mør at det var umulig å stikke gaffelen ned i den, mandelpoteter, smørdampede gulrøtter, smørdampede erter, smørdampet rosenkål, waldorffsalat og verdens beste saus laget på kraften fra steka med fløte og jeg vet ikke hva. Sausen er ganske lik den hun lager til kalkunen på julaften. Himmel og hav så mette vi ble! Til dessert var det hjemmelaget karamellpudding med krem til, og physalis som pynt/tilbehør.
Så ble det kaffe og te i stua, og masse skravling. Fine gaver fikk hun også: blomster, gavekort, digitalt kompaktkamera og alliansering.

Øverst til venstre: mamma og A.
Øverst til høyre: mammas kusine L.
Nederst til venstre: E og mammas kusiner E og L.
Nederst til høyre: bursdagsbarnet 🙂

Alle bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.

Gratulerer med dagen, mammaen min, masse glad i deg!