Jeg er altså så lite kvinnfolk når det kommer til dette med antrekk i spesielle anledninger. Normalt ville damer vel ha bestemt seg for hva de skal ha på seg i dagesvis i forveien (og gjerne også ombestemt seg opptil flere ganger), men jeg satt igang med å tråle klesskapet for en time siden i forbindelse med ettermiddagens selskap. Fant fort en kjole som kunne være aktuell, men også et skjørt, så da ble oppgaven å finne noe som passet til skjørtet. Etter å ha prøvd en overdel som ikke funka i det hele tatt, fant jeg en topp med spaghettistropper og en blondebluse over.
Skjørtet har ikke blitt brukt siden jeg var forlover i et bryllup for 2 1/2 år siden, men jeg vet at jeg vasket det etter den gangen. Stor var derfor min overraskelse når jeg i dag oppdager at det ikke er helt rent! Så da var det bare frem med klut og få gnikket av det som skulle bort, og nå er det like fint som nytt 🙂