Nå i 2010 har bloggen min virkelig skutt fart. Jeg har hatt mye mer inspirasjon til å oppdatere oftere, og det har skjedd så mye at det har vært mye enklere å oppdatere oftere. Men det som gir meg absolutt mest inspirasjon til å blogge, er besøkstallene mine. Jeg har så mange besøkende hver dag at når jeg sjekker statistikken, blir jeg egentlig bare sittende og gape, og jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er! Det er dere lesere som er drivkraften min, det er dere som er årsaken til at jeg har blitt mye mer bevisst på hva som skjer rundt meg så jeg har noe å blogge om, det er dere som gjør at kameraet mitt har blitt børstet støv av, og jeg føler meg så ydmyk over at dere faktisk vil lese om min hverdag.

Jeg tror at det å opprette en fan-gruppe på Facebook og en profil på Twitter har vært med på å dytte statistikken oppover, og jeg er også rimelig sikker på at føljetongen om vann de siste ukene også har gjort sitt på å høyne besøkstallet, men uansett hva årsaken er, kan jeg ikke tvinge noen til å lese, og det er nettopp derfor jeg ønsker å takke dere fra hjertet mitt. Jeg setter umåtelig pris på dere, og håper dere vil ta imot en virtuell rose fra meg.