Dårlig natt i natt, ble vekket av “fnisejentene” (D og hans fetter K) kl 0215 i natt, de holdt på å le seg ihjel av en edderkopp. Så jeg skal innrømme at fristelsen er stor til å gå opp og holde de våkne i 10 minutter nå, for så å la de sove igjen frem til vi skal dra.

Men ja, vi skal på Nordens Ark i dag. Nå er det fryktelig lenge siden sist vi var der, så jeg gleder meg skikkelig. Har gjort klar sekken, mangler bare varmt og kaldt vann.
Har også funnet frem til 3 cacher i området der nede, så da får vi se om det blir tid til litt geocaching i tillegg. D har vært veldig spent på å få være med på dette, men jeg tror mye av grunnen til det er at han vil ha noe som kan være i cachene, men han har jo ikke noe å bytte med, og da får han ikke ta noe heller. Når vi får litt mer penger mellom hendene, må vi få kjøpt noen små byttegjenstander som vi kan ta med på cacheturer.

Så nå satser jeg bare på at det som ser ut som en strålende dag værmessig her hjemme også gjelder der nede 🙂