Jeg skrev i morges at jeg virkelig måtte slappe av i dag, og jeg skal være den første til å innrømme at det har jeg klart. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg ikke har gjort noe som helst annet enn å sitte foran pc’n og tv’n i hele dag (bortsett fra en koselig time hos C og at jeg har vasket 3 maskiner med klær). Men jeg har altså slappet av så effektivt i dag at jeg er totalt sløv nå i kveld, og på toppen av det er jeg rastløs, antagelig fordi jeg ikke har gjort noe som helst i dag. Og jeg skal love dere at det ikke er noen god kombinasjon å være sløv og rastløs!
Så hvis noen bare kan gi meg noen dager fri til, så skal jeg slappe av på en positiv måte, antagelig ved å gå turer, gjøre rent i huset, og begynne litt i hagen. For ikke å snakke om at jeg skal kjøpe meg popcorn og se på film! Hadde så lyst til å se en film her tidligere i ettermiddag, men i mitt hode går det for tiden ikke an å se film uten å ha popcorn, og det er ikke noe mer popcorn i hus…
Men nå skal jeg snart ta med meg den sløve kroppen min og bysselalle, men først 10 minutter på spikermatta, noe som antagelig gjør at jeg ikke er sløv lenger i det hele tatt 🙂