God morgen!
Så har siste dag av ferien kommet, og jeg har den samme følelsen som jeg har stort sett hver søndag eller når ferien er over, uansett hvilken ukedag det havner på: jeg må slappe av! Tenker alltid når ferien starter at jeg har noen deilige dager foran meg, skal kose meg og slappe av, gjøre typiske ferieting og ting jeg ikke får tid til ellers. Men når den siste dagen er her, føler jeg at jeg ikke har hatt ferie i det hele tatt (selv om jeg ikke har gjort noe ikke-ferie-aktig), og da får jeg en halv-panisk tanke om at jeg virkelig må gå inn for å slappe av, noe som selvsagt gjør at jeg ikke slapper av i det hele tatt.

Uansett: jeg skal gjøre mitt beste for å nyte at det fremdeles er ferie, og planene for dagen er å vaske klær og muligens stikke opp til C en tur. Det blir ikke noe ute-i-hagen-tid siden det enn så lenge regner. Og tv-programmet for dagen innebærer jo bare fotball 🙁 Men jeg har ihvertfall ferie ennå og skal skynde meg å slappe av!