Siden det ikke ble noe geocaching på oss på helgens tur til Nordens Ark, og siden jeg absolutt har geocachingabstinenser, har vi bestemt oss for å slå to fluer i en smekk til helgen. Jeg må ut på hytta for å pakke ned mer ting og tang, og da har vi lyst til å cache litt samtidig. Etter å ha tittet litt etter aktuelle cacher og ikke klart å bestemme meg, lurer jeg på om dere kan komme med noen tips om cacher på strekningen Enningdalen-Sponvika. Kriteriene er som følger:
Cachen skal være av litt størrelse sånn at det faktisk er ting i den annet enn loggbok og blyant.
Den skal være i naturen, ikke i tettbebygget strøk.
Det må være maks en time å gå fra bilen og til cachen og tilbake.
Den skal ligge i Norge.
Mulig at dette blir betegnet som kravstort, men jeg er sikker på at cacherne J og O har noen tips til meg 🙂 Alle andre er også velkomne til å legge igjen tips selvsagt! 🙂 Runden med kirke-cachene har jeg vurdert å ta sammen med D en gang det passer sånn, så de er litt uaktuelle.
Hvilke cacher har dere å tipse om?