Har hatt en deilig morgen! Koste meg med te og gårsdagens Mesternes mester på nett-TV. Og frokosten ble inntatt i sofaen sammen med sladreblader. Helt nydelig! 🙂

Satt meg ved pc’en igjen for å titte etter aktuelle cacher til neste tur. Kom tilfeldigvis over en helt ny en på Bakke, Bakke Childhood memories #7, så spontant (jeg? spontan?) kastet vi oss i bilen for å få vår første FTF (first to find). E kjørte i dag, både frem og tilbake, og det gikk kjempebra! Kjenner jeg bremser litt selv av og til, men det har jeg alltid gjort når jeg sitter på med andre, så det har ingenting med han å gjøre 🙂
Parkerte på Bakke og tuslet ned mot fjorden i nydelig vårvær. Fant området hvor cachen skulle ligge, men så kom det to jenter på hver sin hest, så vi måtte finne på noe annet mens de var der. Se på nydelig utsikt da!
Jentene red videre til slutt, og vi fortsatte å lete, og der var den gitt 🙂
Logget denne kl. 1100.
Og siden vi var FTF, var det en liten premie til oss der også. Ikke at det er viktig, for vi er kjempestolte over å være de første til å finne den, men det er litt ekstra stas 🙂
Resten av dagen skal i stor grad tilbringes ute i dette nydelige været!

Bildene kan sees i denne mappen også.