Så var søndagskvelden her, og helgen er straks over. Alltid like kjedelig å tenke på at det er mandag og en ny jobbuke i morgen, men jeg kommer ikke unna hvor god denne helgen har vært, kan ikke huske sist jeg hadde to så gode dager rett etter hverandre.
Gårsdagen var herlig fordi vi kom i gang med geocaching igjen, har vært altfor lenge uten. Og så fikk jeg lettet samvittigheten min masse ved å få tømt mer ting fra hytta. I tillegg var det bare kjempedeilig å sløve resten av ettermiddagen og kvelden foran pc’n og tv’n.
Dagen i dag har vært god fordi jeg klarte å være spontan med å dra på geocachingtur igjen, fordi vi har fått gjort så mye her hjemme og fordi jeg har kost meg i det deilige været.
Så til tross for at ryggen min har fått lide av alt vi har gjort (kommer helt sikkert til å ha noen dårlige ryggdager de neste dagene), og at noen muskler jeg ikke husket at jeg har har fått jobbe, så sitter jeg igjen med en god følelse i hjertet etter helgen, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg får en så herlig helg!