Jeg har alltid hatt en god hukommelse. Bursdager, når ting har skjedd, når ting skal skje, telefonnumre, navn; alt har stort sett sittet klistret i hodet. Men i det siste har jeg følt alderen tynge (hallo! jeg er bare midt i 30-årene!!!). Filofaxen (ja, jeg har fremdeles en filofax) og kalenderen på mobilen har jeg nå blitt totalt avhengig av for omtrent å huske hvor jeg befinner meg i verden. Filofaxen titter jeg i stort sett hver dag for å få med meg hva jeg må huske de neste par ukene, og mobilen piper hver gang det er noe som skal huskes, det være seg bursdager, ting jeg skal gjøre, avtaler og slike ting.
Men det ingen av disse to hjelpemidlene kan hjelpe meg med, er når jeg går for å gjøre noe, kommer på noe annet underveis, gjør dette først og så har glemt hva det første jeg skulle gjøre var. Det kan da ikke være meningen at jeg skal måtte skrive ned hver eneste lille ting slik at jeg ikke glemmer noe?
I en perfekt verden burde jeg vel sakte men sikkert fase ut bruken av både filofaxen og mobilkalenderen for på den måten å få trent opp min egen hukommelse, det er jo viktig med tanke på alderdommen også. Tror jaggu jeg skal lage meg en huskelapp på at det er en ting jeg må huske å gjøre 🙂