Min kjære har hatt kjøretime i dag (som gikk ganske bra utifra forklaringene jeg har fått), og da hadde han en del tid til overs som blant annet skulle gå til å få handlet litt. Når jeg kom hjem fra jobb, lå det pakke til meg i sofaen, og her er innholdet:
Boka fortalte jeg om i forrige innlegg, den hiver jeg meg over når jeg er ferdig med triologien jeg har snakket om tidligere (tar sin tid å lese så mange sider når man bare leser i senga før sovedags).
Men Freias appelsinsjokolade er for tiden min absolutte favoritt, og skuffelsen var stor når jeg handlet om fredag og de ikke hadde mer igjen! Så da hadde min kjære tenkt på meg når han var på shoppingrunde i dag, og kom hjem med ikke mindre enn 5 “appelsiner”. Jeg kommer jo til å ha lagt på meg ørti kilo når jeg er ferdige med disse, og som dere ser, klarte jeg ikke å vente til lørdag med å starte på ett av de 😉

Bildet kan sees i større versjon i denne mappen.

PS! Så ikke noe til nordlyset i går kveld, så jeg prøver igjen i dag 🙂