Som de fleste vet, jobber jeg som kundebehandler. Prater med kunder hele dagen, prøver å løse problemer samtidig som jeg skal holde meg til regler og retningslinjer. Finne løsninger som gjør kunden fornøyd uten å bryte rutiner.
I tillegg er jeg jo kunde hos veldig mange firmaer. Og med tanke på den ekstra utgiften vi fikk i vannpumpa som kom samtidig som alle andre regninger på denne tiden av året, måtte jeg prøve å få til noen avdragsordninger med noen firmaer og utsettelser av hele regninger hos andre firmaer.
Hos ett av firmaene fikk jeg delt en regning i 3 deler. Kunne ha delt den i 2, men da hadde jeg måttet utsette en del andre regninger, så det ble den beste løsningen. Dette mailet jeg med firmaet om, og vi ble enige om størrelsen og betalingsdato på alle tre betalingene. Jeg har holdt min del av avtalen og betalt første del, de andre to delene kommer straks og om en måned.
Når jeg kom hjem fra jobb i dag, lå det et brev til meg fra et innkrevingsselskap. Ikke inkasso, men purring inklusive purregebyr, og hele restsummen (altså de to siste delene) skal da betales innen 12 dager. Kjente jeg tente på alle pluggene umiddelbart og kastet meg over mailen min, fant frem mailhistorikken med det aktuelle firmaet hvor avtalen står sort på hvitt og sendte de en mail med dette vedlagt.
Og her kommer tittelen på dagens innlegg inn i bildet: jeg vet at som kundebehandler er man mye mer vennlig innstilt mot en kunde som er høflig, saklig og behandler oss med respekt, enn mot en kunde som hyler og bærer seg og ikke er interessert i å høre. Nå vet jeg at jeg ikke på noen måte var uhøflig i mailen jeg sendte, men jeg var kanskje litt krass. Jeg burde nok spist middag før jeg sendte de den mailen.
Men ærlig talt…hvis de av en eller annen grunn ikke kan holde avtalen vi har, kan jeg vel få beskjed først om at hele beløpet må betales, før jeg får krav fra et innkrevingsselskap? Eller hvis det er normal prosedyre å sende kravet videre selv om det foreligger en avtale, så kunne jeg vel fått beskjed om det i korrespondansen med firmaet i første omgang?
Hele den greia her ødela starten på helgen for meg altså…håper det tar seg opp.